Online Diary aihan: 2013

Saturday, December 28, 2013

kite geng !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, April 16, 2013

rela...

jaahatnya saye.. :'( saye tahu awak banyak teluka bila dengan saye..,,andai suatu hari awak minta untuk tinggalkan saye...,,dan itu jalan terbaik,..saye rela..dripda awk trus titiskan airmata utk saye yg sering saketkan awak...Andai sukar bagi kita untuk melupakan seseorang yang banyak buat kenagan untuk kita..dan kalau itu yang terbaik..,relakanlah demi kebahagiaan nyaa..
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

andai itu takdir nyaa ,,segalanya ku terima

Ya Allah btul ke kputusan aku buat ni..,tinggalkan sidia yg dh bsama aku slma lbh krg 3thun tapi ak tngglkn dy bsebab.,.dn aku yakin itulah jlan terbaik..buktinya!..xsmpai 24jam kami OFF dy dh pun ON dgn yg laen..:)
ak hnya mampu tsnyum bila dpt dgr brta cmtu..xrugilah jadinye..buat ape nk rugi,yg lain bsepah lahh kt la xkn kite nk tunduk..tnggu dy jee..yakinlahh wahai pmpuan semua bhwa lelaki memang cakap manis..mulutnye tuu maakkaiii...bebunge bunge bile bckap..tapi..ceehhh habukk tarak!..susah nk cri yg btul btul ikhlas dgn kite.hargai kite..,lelaki pun cmtu mreka pun susah nk cri yg btul btul ikhlas,hargai mereka..kite xbole slahkan sesape dlm hal cmni..alahhh..couple+break=biase lah tu..adab bkasih org kate..xdenyee psgan bhagia xgduh..yg bhagia,yg susah smuenye mula dri bwah..mula dgn gaduh gaduh,susah,cemburu..bile kite dh ade dlm situasi cmtu bru kite tahu bhwa klemahan dan klbhan psgan kite.,bile gaduh ajak bincang elok elok tapi klau dh xboleh nk bwk bincang lbh baek bhenti stkat tu jee sblum hbgan blanjutan nanti susah.yakin dgn dri sndri utk kputusan dri sndri jgn ikut ckp org sbb itu akn jd kputusan org lain..bkan xnk dgr ckp org lain tapi dgrlah jgk mne thu ade btulnye..jgn ikut 100% ckp org klau nk kputusan tu dtg dri diri sendri..:)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, April 4, 2013

kenape...??

knpe mlm ni bru aw ckp cmtu...?? aw xknal sye?? dh bpe thun dh??sye xthu xthu nk ckp ape..cme yg sye thu sye sayang aw tu je..wlaupun aw dh jdkan sye ni plhan kdeua utk aw...tpi sye ttap trme sbb sye tlalu syg kan aw..tpi aw cm ntahh cm buat tahu tak trhu jee knpe???aw ckp aw syg sye..Mlam ni aw ckp cmtu..hati sye rsa kcwa sgt rsa cam ehhh...aw xknal sye??jd yg sblom ni ape?? sia sia ke sye knal aw..slah ke plhan sye ni utk syg aw???smpai aw ckp xde hak cmtu,,.aw tahu kan demi kbhagiaan aw..sye sggup lpaskan aw ke tgn org yg aw pling syg bbdanding dgn sye.. tp knpe mlm ni aw ckp cmtu??? sedih sgt tak tipu..sye tkejut bace chating aw td,.slame ni aw mmng ntah laa..aw mcm nk sme kan sye dgn plhan ptame aw jee...??? sye tahu aw still sygkan dye..tapi sye pun syg aw ni...sye dh xde sape2 dh..ade aw jee yg sye hrpkan dri dlu,,mybe aw still bhrap oneday plhan ptame aw balik dgn aw...kan???tpi andai itu takdirnya sye redha aw..wlaupun hati sye mnges,,,bibir sye tetap akn mngukir senyum utk aw...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, April 3, 2013

Cerita Kita

EPISOD 1~~~ bermulanye kisah ehh crite hehehe...kt umh pk sdre kite..POK SU MAN...mse ade buat majlis thlil kmatian arwah nenek/tokwan dgn ayh ngah AL-FATIHAH buat mreka.moga dtmpatkan dklgan org yg briman..okay okay dah cite hal sedih..skg cite hal ehhehe......okay bile mlm je mstylah rmai kan sdre dtg sbb mjlis tu tmbh lgi time tu cuti skolah ptg tu ak tetido letih sesangat..bgun je dh dkt mgrib heee,bgun tu pun sbb sdare kite msuk blik..kakak kite yg nme kak noor tu gthu "adik!!! wani mari..dri td tnggu mu "kite ape lgi bgunlaa heee dy lahh sdre yg rpt dgn kite wlupun dy dh anak spupu kpd ak..aku ni pgkat MAK CIK kot bgi dy hahaa.,bgun je dri tdur trus g jmpe dgn dy borakborak tu lah yg kite suke klau jmpe dgn dye,dri borak ats umah smpai atas jlan pon borak lagi borak lagi borak lagi dan borak lagi..okay dah habis crita..










EPISOD 2~~~pandang-pandang,tengok-tengok..heee sape??? xknal lah ohh okay anak2 kwan POK SU MAN kot [dlam hati..] tpi skali lagi  hmm kali ni xpandang dah !! tengok jee smbil tnye "ehh wani tu sape????" wani jwb mne?? "tu tu tu yg bju biru putih..ooohh itu ank kak hea ktenye huuu okay sye xkanl..:D suasana snyap skjap.......................................................smpai kt anjung rumah..dpan skit ade kanopi utk org ddok mkan mkan lah..ak dgn wani ade di anjung umh tu borak agi..pastu adelaa kt bwh kanopi tu,ade sesorag sdg mlhat ke arah kami bdue..tpi knpe sye yg jd gelabah erggghhhh huhuhu serba xkena gitu..BUT WHY????? hmm bia kan jelaa lme jgk aksi tengok menengok tu blaku..haisshhhh!! ape kene ni! aihan aihan..mlam sudah tibe..mjlis pun bmula,,msing bz dgn tugas msing2.,slesai smue kami ddok mlepak reramai ade byk port mlm tu hee depan tv ade,kt luar rumah ade,kat dapur ade,kt ruang tamu laaaagi ade..












ok lahhh...episod strusnya bsmbung laen kali lahh mate dah ngntok sesangat..:)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, March 5, 2013

dinGdoNg...


ade sesape kee??? kt lua tu??? dingdong!!!!!! dingdong!!!!!!....ehh sape ni..lah ade org rupenye heheheeee nak masuk yeeee???? alar cmne erk nk ckp ape nii,bole ke xbole bole ke xbole,sabar taw aw,kite tanye hati kite dulu bole ke x aw nak masuk ni heeee...:D couple tu mcm nk msuk rumah
org lah..sblum tu kne ketuk  pintu dlu.tnye ade org ke tak,bole ke nak masuk ni,haa klau dah masuk tu jgelah tatatrtib tu jgn buat smpai org xsuka,bia pnuh adab,jgn maen serbu je,ty kne halau malu,haa tahu pun saket hati,bia ade sabar,hormat sdah smstinya oklah dh xtahu nak tulis ape ok baibai..sayang kamu..:)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, February 21, 2013

kami puteri asrama :)

dari kiri: Nur ain bt Che Abdullah,Umi Nor Azieda bt Husin,Fatim Noor Aihan bt Nordin
ni time form5 taw..hehe asrama?? klau sebut je psal asrama kbyakan student xsuka kan..knp yer asrma best ape bole tnggal dgn kwan2,bljar bdikari,blaja sama,mkan sama smue la same2,ble da nk cuti pnjg tu mulela..susa sgt nk bpisah dgn kwan2 yelaa kan da mkn pon sama buat ape2 pon sme2,ble da habis skola rindu bile ingt blik time ddok asrma mnitis airmate heheh tapi mase xbole bputar,tp srius rindu sgt nk blek asrma dgn kwn2,skg tga tnggu rsult spm klua bpisah bt smentra waktu ni pun da rsa rindu y teramat nanti bla da dpat rsult,mula haluan masing2 yg itu kesana,yg itu kesini,masing ade hdup sndri..xplaa da bsar kan ada rezeki kita jumpe lagi...:) sayang kamu semua....
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

hebat beliau. ....



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, February 20, 2013

kerja !


lpas je spm,han trus ikot akak y sulong balik ke johor..pd awlnya ingt nk jlan2 tapi bla skola dh mula kt umh xde org smue pgy skolah,han pon dlanda bosan lalu sruh akak cri keje hehe..han ckp " kak aning !! please crikan ambe keje "..dy kate "haaa thu pon nk keje" hehe esoknye bmula lah aktiviti kami utk cri keje ..cri pnye cri dptla dkt snack and dessert cafe,umm keje situ bolelah bestnye tapi penat la skit dh nme kje kan mstylah penat tp kadi mkan cmtu lgi pnat sbb org akn sntiasa ade han kje kt situ bthan dlm 2 mnggu lbh jgk pastu da bhnti hehehe ...lpas je pagi tu han bhenti..ptg tu trus dpt keje baru allhamdulillah rezeki..:)
skrg keje kt tmpat baru stkat ni bole agy ehhe lyan krenah cstmer,,sabar sabar dan sabar adat kje gni lahh
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

morning demam..:D

selamat pagi cik demam ergghhh~~~~~~~...xsukenye  bile bgun pagi hdung tsumbat..soksoksok..xleh nk nafaslah, ingat nk amek cuti tp xpla ok lgy stkat ni..lau da trok sgt bru cuti lau x rugi.. :).xthu nk tlis ap ni,tp kne tlis jgk sbb da lme sgt xbcerita ni han ade banyyyyyyyyyyyyyyyakk sangt bnde nk crite heheheskrg han da habis skola taw,tnga tnggu rsult je TAKOTNYEEEEEE!!!!!.insyallah smuanya baek2 sje..lulus pon sdah allhamdulillah..:)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, January 18, 2013

dah xde rezeki



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen